top of page

Droom van meer...

ORANGE_5.png

Julie droomt van meer cocooning.

"Ik heb 15 jaar lang een geweldig mooie relatie gehad met mijn ex-partner. Een paar maanden geleden hebben we besloten om uit elkaar te gaan (een jaar nadat we samen een appartement hadden gekocht!).

Hoewel we goede vrienden zijn gebleven, kan het verkopen van een appartement na een relatiebreuk ingewikkeld zijn. Geen van ons beiden wilde zich bezighouden met de bezichtigingen en administratieve handelingen. Daarom hebben we besloten om de verkoop van dit appartement toe te vertrouwen aan CENTURY 21.

 

Als ik € 200.000 win, kan ik mijn droom waarmaken: het kopen van een stuk grond in het midden van de natuur en daar een tiny house op bouwen. Het leven in de stad sluit niet meer bij me aan, ik wil mijn ecologische waarden naleven door gebruik te maken van duurzame materialen en zonnepanelen."


En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Carla droomt van meer duurzaamheid. 
 

"Na meer dan 10 jaar vrijgezel te zijn geweest, heb ik Marc ontmoet in 2020 en het was meteen liefde op het eerste zicht! In januari vroeg hij me ten huwelijk en we besloten nadien om samen te gaan wonen in het huis dat hij net in Vlaanderen had gekocht. Enige nadeel: er is nog veel werk aan de winkel!

 

Gelukkig zorgt CENTURY 21 voor de verkoop van mijn appartement in Châtelet. Dit stelt me in staat me te concentreren op de renovaties en niet heen en weer te moeten rijden voor de bezichtigingen.


Ik heb veel geluk gehad het afgelopen jaar, dus ik hoop nogmaals geluk te hebben door de €200.000 te winnen. Mijn droom? Een zonneboiler en zonnepanelen installeren en alle nodige werken uitvoeren om het huis energiezuiniger te maken."En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Screenshot 2023-05-02 at 08.36.43.png
Screenshot 2023-06-21 at 07.58.58.png

Lars & Arthur dromen van meer gezin.

"We woonden in een ruime loft in het centrum van Brussel. Na enkele jaren in de stad te hebben gewoond, besloten we echter te verhuizen naar Waals-Brabant voor wat extra ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding.

Eerst probeerden wij onze loft te verkopen zonder makelaar, maar dat leverde niets op. We namen nadien contact op met het CENTURY 21-kantoor om de hoek en zij vonden al snel een geïnteresseerde koper.

We beseften echter dat de kosten voor de verschillende werken die nog uitgevoerd moesten worden en het afwerken van de kinderkamer erg hoog lagen. As wij € 200.000 winnen, zullen wij de werkzaamheden afronden en een warme en gezellige kamer inrichten voor onze toekomstige baby."


En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Bert & Saskia dromen van meer blauw.
 

"Wij hebben onlangs ons grote huis verkocht aangezien onze kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten en onze kleinkinderen tieners zijn geworden. Na een kort overleg hebben wij besloten om een appartement dichter bij de stad te kopen om dagelijkse boodschappen te kunnen doen. Het appartement dat we gevonden hebben bevindt zich in een aangename buurt met een prachtig uitzicht op de stad.

 

Wij dromen ervan om €200.000 te winnen om onszelf een tweede verblijf te kunnen aanschaffen in Westende. Wij hebben altijd genoten van onze vakanties aan de kust en het zou dé ideale plek zijn om te kunnen genieten van onze vrije momenten."En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Screenshot 2023-06-21 at 08.01.20.png
Screenshot 2023-08-02 at 08.18.05.png

Thibaut droomt van meer avontuur.

"Met mijn gezinsleven, mijn werk en mijn verschillende sportactiviteiten ben ik continu druk in de weer. Met mijn verschillende verantwoordelijkheden had ik geen tijd om me bezig te houden met de verkoop van mijn appartement.

 

Gelukkig heeft mijn lokale CENTURY 21-makelaar alles voor mij geregeld. Hij maakte prachtige foto's van het appartement en zorgde ervoor dat de advertentie snel online werd gezet. Binnen slechts 6 weken ontvingen we twee interessante biedingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

 

Ik besloot om een deel van het geld te besteden aan wat kleine renovaties in ons huis en een welverdiende vakantie. Maar mijn grootste droom is om een boot te bezitten. Dus als ik €200.00 win, zou ik een zeiljacht kopen om er elke zomer volop van te kunnen genieten."
En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Jean droomt van meer leergierigheid voor zijn kleinkinderen.
 

"Onlangs heb ik een belangrijke beslissing genomen die mijn leven volledig heeft veranderd. Ik heb besloten om mijn huis te verkopen om te verhuizen naar een serviceflat. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar door een val in de trap realiseerde ik mij dat mijn huidige woning niet meer geschikt was voor mijn behoeften en mijn veiligheid.

 

De verkoop van mijn huis was geen gemakkelijke klus, vooral vanwege alle administratieve aspecten die ermee gepaard gingen. Gelukkig kon ik rekenen op de waardevolle hulp van mijn CENTURY 21-makelaar. Hij regelde al het papierwerk en vergemakkelijkte het verkoopproces. Als ik €200.000 win, wil ik twee koten kopen voor mijn kleinzonen. Ik wil ze de beste kans geven om te slagen in hun studies en hen helpen om hun leven comfortabel en zonder financiële stress te beginnen."En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Screenshot 2023-08-30 at 08.53.34.png
Screenshot 2023-09-29 at 10.33.51.png

Safitou droomt van meer ruimte.

"Ik bevind me momenteel in een periode van grote veranderingen in mijn leven: ik ben in verwachting! Om mijn nieuwe gezinslid te verwelkomen, heb ik besloten mijn huidige studio te verkopen. Op dit moment wordt mijn nieuwe huis gebouwd.

 

Ik kijk ernaar uit om te wonen in een ruimere omgeving waar ik mijn kind kan grootbrengen. De verkoop van mijn studio geeft me de mogelijkheid om te investeren in dit nieuwe huis.

 

Als ik €200.000 zou winnen, zou ik graag een professionele ruimte aan mijn huis willen toevoegen. Met mijn achtergrond als psycholoog zou dit me de gelegenheid bieden om mijn patiënten te ontvangen in een comfortabele en vertrouwelijke omgeving."

 En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Véronique droomt van meer groen.
 

"Ik ben een alleenstaande moeder en ben onlangs begonnen met een nieuw project: het verkopen van mijn twee-slaapkamerappartement om er een te kopen met drie slaapkamers. Mijn doel is om mijn twee dochters een comfortabele omgeving te bieden die past bij hun behoeften. De overstap naar een appartement met een extra slaapkamer zou ons meer privacy en flexibiliteit geven. Het proces van verkopen en kopen van een woning kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Gelukkig kon ik rekenen op de waardevolle hulp van een CENTURY 21-makelaar, die het verkoop- en aankoopproces aanzienlijk heeft vergemakkelijkt. Hij heeft me begeleid bij elke stap, van het te koop zetten van mijn appartement tot het vinden van een woning die aan onze behoeften voldoet.

 

Als ik de kans zou krijgen om €200.000 te winnen, zou ik een tweede woning kopen in de Ardennen. Het zou ons toevluchtsoord worden, een plek waar we kunnen ontspannen, quality time met het gezin kunnen doorbrengen en waardevolle herinneringen kunnen creëren."En jij? Van wat droom jij? Stuur jouw droom naar info@century21.be

Screenshot 2023-09-29 at 10.38.46.png
bottom of page